Sherwin-Williams “Collaboratory Room” Renovations - Cleveland, Ohio
       
     
BTC-Collaboratory---MainRm-.jpg
       
     
BTC-Collaboratory---Main-11.jpg
       
     
BTC-Collaboratory---Main13-.jpg
       
     
BTC-Collaboratory---Main-1-.jpg
       
     
Sherwin-Williams “Collaboratory Room” Renovations - Cleveland, Ohio
       
     
Sherwin-Williams “Collaboratory Room” Renovations - Cleveland, Ohio

Client:     Sherwin-Williams

Scope:    1,100 SF

Construction Cost:  $380,700

Completion Date:  2013

This project involved the interior renovation of a portion of the Sherwin-Williams Beta Building 3rd Floor for use as their “Collaboratory Room”.  Sherwin-Williams envisioned a collaborative open studio space for employees which would simultaneously encourage team building and stimulate free thought and expression. KAI therefore designed a space with an open atmosphere, graphic studio feel; ample space for group seating; abundant natural lighting; and a mix of custom architectural details throughout that would foster the creative process.

BTC-Collaboratory---MainRm-.jpg
       
     
BTC-Collaboratory---Main-11.jpg
       
     
BTC-Collaboratory---Main13-.jpg
       
     
BTC-Collaboratory---Main-1-.jpg